Vitesse ziet enige linksback wegvallen en 'moet met spoed transfermarkt op'

Vitesse ziet enige linksback wegvallen en 'moet met spoed transfermarkt op'

26-08-2019 16:28
57

Vitesse kan de komende weken niet beschikken over Max Clark. De 23-jarige Engelsman liep in het duel met Heracles Almelo (1-1) van zaterdag een gebroken kaak op. Dat bezorgt de Arnhemmers de nodige kopzorgen.

Clark kwam in de slotfase hard in botsing met zijn tegenstander. Hij moest meteen het veld verlaten en werd vervolgens behandeld in het ziekenhuis. De komende weken moet Clark herstellen, schrijft Vitesse op de clubsite. De Gelderse club zag Alexander Büttner eerder deze zomer transfervrij vertrekken en heeft daardoor geen linksachter meer achter de hand.

Julian Lelieveld nam zaterdag de plek in van Clark, maar hij komt beter tot zijn recht aan de andere kant. De Arnhemmers gaan dan ook haastig op zoek naar een nieuwe linksback, weet Omroep Gelderland. Daarvoor heeft de club nog tot 2 september de tijd. Dan gaat de transfermarkt dicht.

Vitesse wacht de komende weken een loodzwaar programma. Zondag komt AZ op bezoek in het Gelredome. Na de interlandbreak wacht een uitwedstrijd tegen PSV.