Update: 'Sainsbury is gearriveerd in Israël, vertrek bij PSV lijkt in de maak'

Update: 'Sainsbury is gearriveerd in Israël, vertrek bij PSV lijkt in de maak'

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 13:42di 27-08-2019 om 13:42

Drie clubs zijn in de markt voor Trent Sainsbury.  De zaakwaarnemer van de Australische verdediger van PSV laat dat weten aan het Eindhovens Dagblad. Een langer verblijf bij de Brabantse topclub is op dit moment niet uitgesloten. 

Sainsbury kreeg na de rentree van Daniel Schwaab te horen dat hij mag vertrekken uit het Philips Stadion. De afgelopen weken behoorde de voormalig speler van onder meer Internazionale en PEC Zwolle niet meer tot de wedstrijdselectie van trainer Mark van Bommel. 

De zaakwaarnemer van Sainsbury (27) laat dinsdag aan het ED doorschemeren dat de international drie ijzers in het vuur heeft. Maccabi Haifa, uit Israël, is één van de geïnteresseerde clubs. Het gerucht dat Sainsbury en zijn belangenbehartiger in gesprek zijn met Al Nassr (Saudi-Arabië) klopt niet. 

Het contract van Sainsbury loopt nog twee jaar door. Een langer verblijf is blijkbaar niet uitgesloten, omdat hij 'een gewaardeerd selectielid is'. Een vertrek is wel de insteek.

Update 13.42: Sainsbury lijkt zijn beslissing genomen te hebben. Volgens De Telegraaf is de centrale verdediger uit Australië dinsdag gearriveerd in Israël, waar hij gaat onderhandelen met Maccabi Haifa. Sainsbury mag ondanks een doorlopend contract uitzien naar een nieuwe werkgever.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie is beter?

Schwaab
79%
Sainsbury
21%
(2711 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws