Promes kan hartelijk lachen om 'kaolo penthouse'-parodie van Kwakman: Hij is gek

Promes kan hartelijk lachen om 'kaolo penthouse'-parodie van Kwakman: "Hij is gek"

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 12:30di 27-08-2019 om 12:30

Laatste update: dinsdag 27 augustus 2019 om 12:39di 27-08-2019 om 12:39

Quincy Promes veroverde in 2015 ongewild het internet, vanwege een video waarin hij een rondleiding gaf door zijn 'kaolo penthouse'. De inmiddels 27-jarige Oranje-international was het mikpunt van spot, maar kan er vier jaar na dato wel om lachen.

"Wanneer ik uit mijn osso ga, is het straight money blowen" en "helemaal boven is van mij, alles hoog" liet Promes weten in zijn veelbesproken video. "Dat was in mijn FC Twente-tijd, nog voordat ik naar Rusland (Spartak Moskou, red.) ging. Ik was achttien, negentien... Ik had nog geen kinderen", blikt hij met een glimlach terug in Bij Andy in de Auto. De Ajacied maakt zich niet druk om alle commotie over zijn ontboezemingen. "Het irritante aan dat verhaal was alleen dat het jaren nadat het gefilmd was, pas uitkwam. Dus iedereen dacht dat het een recent filmpje was."

FOX Sports-analist Kees Kwakman – toen nog actief voor FC Volendam – maakte een parodie op de video van Promes, waarin hij onder meer zijn koffiezetapparaat, waterkoker en vliegenmepper liet zien. "De jongens hebben hem doorgestuurd, dus ik heb hem gezien. Ik kan er wel om lachen. Hij is gek. Mooie tijd, mooie tijd..."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws