'Koeman zei: blijf je best doen. Ze houden me dus in de gaten, goed om te weten'

'Koeman zei: blijf je best doen. Ze houden me dus in de gaten, goed om te weten'

27-08-2019 15:08
102

Davy Klaassen verwacht met betrekking tot Oranje 'helemaal niets'. De 26-jarige middenvelder van Werder Bremen speelde zijn laatste interland in oktober 2017. 

Klaassen verkaste ruim twee jaar geleden van Ajax naar Everton en mislukte volledig op Goodison Park. Na één jaar werd hij door Werder van de bank verlost - maar tot een rentree in het Nederlands elftal is het sindsdien (nog) niet gekomen.

"Zo zie je maar wat één verloren seizoen met een interlandcarrière kan doen", zegt Klaassen deze week in gesprek met Veronica Magazine. "Maar ik vind het veel te vroeg om het hoofdstuk Oranje af te sluiten. Ik ben pas 26 jaar en barst van de ambitie."

"Het Nederlands elftal zal altijd een doel zijn. Ik heb de bondscoach ook gesproken het voorbije seizoen. Hij zei: blijf vooral je best doen. Ze houden me dus in de gaten, dat is goed om te weten. En voor de rest verwacht ik helemaal niets, dat is misschien het beste. Dan word je ook niet teleurgesteld."

Afgelopen week maakte bondscoach Ronald Koeman zijn voorselectie voor de naderende interlandperiode bekend. Klaassen behoort niet tot de groep van 29 spelers.