Breaking news

LIVE: Ajax grijpt leiding na eigen goal Senesi, Bozenik-goal afgekeurd

Vilhena kan Champions League vergeten: Krasnodar gaat ook in return onderuit

Vilhena kan Champions League vergeten: Krasnodar gaat ook in return onderuit

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 23:04di 27-08-2019 om 23:04

Rode Ster Belgrado, Dinamo Zagreb en Olympiakos Piraeus komen dit seizoen uit in de groepsfase van de Champions League. Die drie ploegen stonden er na de heenduels van vorige week al het beste voor en ze hebben dat voordeel dus optimaal uitgebuit. Tonny Vilhena kon met zijn Krasnodar niet stunten tegen Olympiakos, dat vorige week al met 4-0 won.

Rode Ster Belgrado – BSC Young Boys 1-1 (totaal 3-3)
Na de 2-2 in Bern had Rode Ster het voordeel van de uitdoelpunten aan zijn zijde. Dat bleek uiteindelijk het geluk van de Serviërs, die in eigen huis maar moeilijk overweg konden met de fanatiek strijdende Zwitsers. Aleksa Vukanovic zorgde in de tweede helft nog wel voor de 1-0, maar na de 1-1 (eigen goal van Ben El Fardou) werd het toch nog even spannend. Met de steun van het publiek haalde Rode Ster het ticket voor de groepsfase dan toch binnen.

Rosenborg BK – Dinamo Zagreb 1-1 (totaal 1-3)
Rosenborg verloor vorige week met 2-0 in Zagreb en had dus doelpunten nodig om de Kroaten alsnog te kunnen kloppen. Babajide Akintola voldeed al na elf minuten aan die opdracht: hij maakte de 1-0. De Noren hielden het initiatief, maar speelden daarna weinig kansen meer bij elkaar. In één van de weinige Dinamo-uitbraken besliste Amer Gojak met een hard schot het duel.

FK Krasnodar – Olympiakos Piraeus 1-2 (totaal 1-6)
Tonny Vilhena, Younes Namli en hun ploeggenoten bij FK Krasnodar wisten na de 4-0 nederlaag van vorige week in Griekenland al dat het bereiken van de Champions League dit jaar erg lastig zou worden. Ook in de return waren de Russen niet opgewassen tegen Olympiakos: na de 1-0 van Danill Utkin scoorde Youssef El Arabi twee keer voor de Grieken, die daarmee eenvoudig hun ticket voor de groepsfase van het miljardenbal veiligstelden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws