Update: De Graafschap heeft Van den Boomen voor drie jaar binnen

Update: De Graafschap heeft Van den Boomen voor drie jaar binnen

28-08-2019 14:44 Laatste update: 17:59
55

Branco van den Boomen krijgt z'n gewenste transfer. FC Eindhoven meldt woensdagmiddag dat het met De Graafschap akkoord is over de middenvelder. 

Eindhoven-captain Van den Boomen (24) moet zelf nog wel overeenstemming zien te bereiken met De Superboeren. "We wilden Branco van den Boomen niet zomaar laten gaan, hij is een belangrijke speler voor onze club op en naast het veld", vertelt technisch manager Marc Scheepers op de website van de club.

"Er vanuit gaande dat De Graafschap en Branco de transfer definitief zullen maken, kunnen wij bij FC Eindhoven tevreden zijn met het resultaat. Ik ben blij voor zowel de club als Branco met deze mooie transfer."

Eindhoven eindigt het bericht met de opmerking dat het 'dicht bij een deal met een inkomende speler' is. Een naam wordt niet prijsgegeven. 

Van den Boomen, die eerder al eens bij Eindhoven speelde en in de Eredivisie voor sc Heerenveen en Willem II uitkwam, uitte maandag zijn frustratie over het feit dat zijn huidige club moeilijk deed over een transfer. 

Update: De kogel is door de kerk: Branco van den Boomen verruilt FC Eindhoven voor De Graafschap. In Doetinchem tekent de 24-jarige middenvelder een driejarig contract. Van den Boomen had ook opties in de Eredivisie, maar kiest voor het 'aanvallende voetbal van De Graafschap'.

Video player

Check de laatste videoā€™s
Meer videoā€™s

 

 

Plaats een reactie