'Almere City dreigt talentvolle spits kwijt te raken: interesse vanuit buitenland'

'Almere City dreigt talentvolle spits kwijt te raken: interesse vanuit buitenland'

29-08-2019 10:34 Laatste update: 10:37
7

Stijn Meijer staat in de belangstelling van het Italiaanse Brescia Calcio, zo meldt Calciomercato. De talentvolle spits van Almere City lijkt te gelden als alternatief voor Joaquín Zeballos, een Uruguyaanse spits die in zijn thuisland voor Juventud speelt.

Het Italiaanse medium schrijft dat Brescia serieus is en de onderhandelingen met Almere City reeds gestart is. Meijer maakte dit seizoen overigens nog geen minuten in de Keuken Kampioen Divisie. Met Jong Almere City begon hij het seizoen wel in stijl. In de met 6-0 seizoensopener tegen ONS Sneek was Meijer goed voor een hattrick. Vorig seizoen kwam Meijer in dertig wedstrijden tot zes goals en vijf assists.

Calciomercato omschrijft Meijer als 'een reus van 190 centimeter'. Het is afwachten of Meijer in de laatste dagen van de transfermarkt nog een buitenlandse transfer gaat maken. Volgens informatie van VoetbalPrimeur is Brescia niet de enige club die in de markt is. Ook het Deense FC Midtjylland zou interesse hebben in de jonge Meijer, die vorig jaar de overstap maakte van Willem II O19 naar Almere City.

Brescia werd vorig seizoen kampioen in de Serie B en begon het avontuur op het hoogste Italiaanse niveau met een overwinning. Zondag was de ploeg met 0-1 te sterk voor Cagliari door een benutte strafschop van Alfredo Donnarumma.