'AZ om tafel met Italianen: Alkmaarders vragen 10 miljoen voor Idrissi'

'AZ om tafel met Italianen: Alkmaarders vragen 10 miljoen voor Idrissi'

31-08-2019 14:15 Laatste update: 14:35
113

Oussama Idrissi maakt in de laatste dagen van de zomerse transferperiode mogelijk nog de overstap naar de Serie A. Volgens onder meer La Gazzetta dello Sport en Gianluca Di Marzio heeft Torino contact opgenomen met AZ.

De Italianen willen zich nog versterken met een aanvaller en hebben de pijlen onder meer op Idrissi gericht. AZ zou de 23-jarige linksbuiten alleen willen laten gaan als er tien miljoen euro wordt betaald. De Marokkaanse international is voortvarend aan het nieuwe seizoen begonnen met drie goals in drie Eredivisie-duels. Hij is bezig aan zijn derde jaar in Alkmaarse dienst, nadat hij begin 2018 overkwam van FC Groningen.

Overigens is het niet uitgesloten dat Idrissi als alternatief dient voor Bordeaux-aanvaller Kamano. Torino zat vrijdag al om tafel met een afvaardiging van de Franse club en de vertegenwoordigers van de speler. Bordeaux verlangt minimaal negen miljoen euro plus bonussen voor Kamano.

AZ-directeur Max Huiberts kondigde vrijdag aan dat Marko Vejinovic waarschijnlijk de laatste speler is die is vertrokken uit Alkmaar. "We zitten in de laatste week. Het moet wel heel bijzonder zijn, als we nu nog een speler wegdoen. Normaal gesproken gaan we echt niet meer meewerken." De Noord-Hollanders worden zelf in verband gebracht met de Belg Dries Wouters.