'Groningen meldde zich zelf weer bij PSV om te kijken of er nog te praten viel'

'Groningen meldde zich zelf weer bij PSV om te kijken of er nog te praten viel'

Gepubliceerd: zondag 1 september 2019 om 09:32zo 01-09-2019 om 09:32

Laatste update: zondag 1 september 2019 om 09:37zo 01-09-2019 om 09:37

De transfer van Ritsu Doan van FC Groningen naar PSV had de nodige voeten in de aarde. De overstap van de Japanner leek zelfs af te ketsen, maar volgens Arnold Bruggink liet de Trots van het Noorden op het laatste moment de vraagprijs zakken.

"De vraagprijs was veertien miljoen, zo was het verhaal. Toen heeft PSV gezegd: dan zijn we redelijk snel uitgepraat. Maar als ik het goed heb begrepen heeft Groningen zich daarna zelf weer gemeld bij PSV om te kijken of er toch weer te praten viel", laat de analist weten bij de Eretribune op FOX Sports. Naar verluidt maakte Doan uiteindelijk voor zo'n tien miljoen euro de overstap naar het Philips Stadion. "Ik heb begrepen dat het minder is", stelt de oud-PSV'er evenwel.

Volgens FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen houdt Groningen bovendien niet veel over aan de transfer. De komst van de twintigjarige Japanner werd mogelijk gemaakt door een sponsor, die nu een flink deel van de transferopbrengst ontvangt. Doan is zondag nog niet inzetbaar voor PSV in het duel met RKC Waalwijk, omdat zijn werkvergunning niet op tijd klaar was.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Doan het maken bij PSV?

Ja
56%
Nee
44%
(12669 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws