Fledderus: 'Hebben het geprobeerd, maar dat is gewoon een lastige categorie'

Fledderus: 'Hebben het geprobeerd, maar dat is gewoon een lastige categorie'

Gepubliceerd: maandag 2 september 2019 om 11:54ma 02-09-2019 om 11:54

Laatste update: maandag 2 september 2019 om 11:56ma 02-09-2019 om 11:56

Van FC Groningen hoeft op deadline day geen transferspektakel verwacht te worden. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus laat dat aan RTV Noord weten. 

FC Groningen verkocht sterspeler Ritsu Doan afgelopen week voor een megabedrag aan PSV. De Trots van het Noorden is niet bezig met een directe vervanger. Fledderus verwacht überhaupt geen nieuwe gezichten. "We vinden, zoals eerder ook al gezegd, dat we een talentvolle groep hebben. Als we er wat bij halen moet er wel kwaliteit bijkomen, zeker op de laatste dag", laat hij weten.

"We houden natuurlijk onze ogen en oren open, maar de kans is klein. En op dit moment zitten we ook zeker niet in een afrondende fase van een deal."

Fledderus vindt dat trainer Danny Buijs over 'prima materiaal' beschikt, al beseft hij dat de selectie jong is. "We hebben met Charlison Benschop en Bart van Hintum geprobeerd om ervaring aan de groep toe te voegen, maar dat is gewoon een lastige categorie."

"Op dit moment zijn we gewoon aan het bouwen. Dat klinkt heel vervelend, maar dat is wel de status waar FC Groningen in zit."

Drie vertrekkers
Django Warmerdam, Michael Breij en Jannik Pohl mogen vertrekken. Mogelijk vinden zij nog een nieuwe club op deadline day. "Er speelt rond Jannik Pohl wel iets, maar het is nog niet duidelijk of dat rond gaat komen", zegt Fledderus. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws