VVV stunt op transfermarkt: 'De makkelijkste transfer die ik ooit heb gedaan'

VVV stunt op transfermarkt: 'De makkelijkste transfer die ik ooit heb gedaan'

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 19:29wo 04-09-2019 om 19:29

VVV-Venlo stuntte deze zomer op de transfermarkt door Lee Cattermole te contracteren. De komst van de Premier League-routinier was een 'piece of cake', onthult technisch manager Stan Valckx.

"Ik werd deze zomer gebeld door een onbekend nummer. Het bleek het management van Lee. Of hij bij VVV kon voetballen", vertelt Valckx aan Voetbal International. "Waarom? Hij zocht een mooie club in een mooie competitie. Dat is het echte verhaal."

Cattermole meldde zich vervolgens in Venlo. "We spraken af dat hij een week zou meetrainen. Vervolgens hebben we een salarisindicatie gegeven. Geen probleem. Het kunstgras? Geen probleem. In twee, drie uur was alles geregeld. Dit was misschien wel de makkelijkste transfer die ik ooit heb gedaan."

Anderhalve week geleden maakte Cattermole zijn Eredivisie-debuut namens VVV. Tegen FC Utrecht (2-1 zege) pakte hij meteen een gele kaart. De 31-jarige middenvelder was transfervrij na zijn vertrek bij Sunderland en heeft 272 wedstrijden in de Premier League achter zijn naam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws