PSV leeft toe naar 'Ajax': Natuurlijk een grote wedstrijd voor ons allemaal

PSV leeft toe naar 'Ajax': "Natuurlijk een grote wedstrijd voor ons allemaal"

Gepubliceerd: donderdag 5 september 2019 om 16:24do 05-09-2019 om 16:24

Na de interlandperiode kan PSV aan de bak: in één week staan wedstrijden tegen Vitesse, Sporting Portugal en Ajax op het programma. Timo Baumgartl leeft er ontspannen naartoe.

"In Europa zijn we allemaal de favoriet, er kan nog veel gebeuren dus we moeten zorgen dat we goed starten en ook in de competitie geen puntenverlies oplopen", zegt Baumgartl op de website van PSV. Hij kijk met speciale interesse naar zondag 22 september. "De wedstrijd tegen Ajax is natuurlijk een grote wedstrijd voor ons allemaal, maar ik denk niet dat het kampioenschap afhangt van die wedstrijd. Daar is het nog veels te vroeg voor."

De verdediger, die deze zomer overkwam van VfB Stuttgart, is tevreden met het niveau van PSV in de eerste weken van het seizoen. "Het bevalt me goed, we spelen hier goed voetbal. Er zijn nog wel puntjes waar we aan moeten werken. Het is een ontwikkelingsproces en dat is logisch voor een jong team als dit. We hebben met 'Mitro' voorin een hele ervaren speler erbij. Buiten het veld is Afellay ook heel belangrijk voor ons, hij geeft ons veel tips en sturing als aanvoerder. Je kan hier van anderen veel leren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws