'Groot nieuws uit Liverpool: Van Dijk tekent enorm verbeterd, zesjarig contract'

'Groot nieuws uit Liverpool: Van Dijk tekent enorm verbeterd, zesjarig contract'

Gepubliceerd: zaterdag 7 september 2019 om 23:56za 07-09-2019 om 23:56

Virgil van Dijk gaat een nieuw en 'enorm' verbeterd contract tekenen bij Liverpool, zo meldt The Daily Mirror zaterdagavond. De aanvoerder van het Nederlands elftal verbindt daarmee zijn toekomst aan de Champions League-winnaar.

Van Dijk gaat met liefst zes jaar bijtekenen op Anfield, tot medio 2025. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2023 af. Beide partijen waren al sinds de zomer in gesprek, maar de transfer van Harry Maguire naar Manchester United bracht de onderhandelingen in een stroomversnelling.

Volgens de boulevardkrant heeft de Engelsman met zijn overstap naar Old Trafford niet alleen qua transfersom, maar ook qua inkomen een nieuwe standaard geschapen. Het gaf de zaakwaarnemers van Van Dijk een belangrijk ijkpunt in de onderhandelingen met Liverpool.

De Europees voetballer van het Jaar ziet zijn salaris stijgen van 140.000 euro naar zo'n 223.000 euro per week. Het huidige contract van de centrale verdediger bevat de nodige bonussen en clausules. Daar wordt hij door de nieuwe deal minder afhankelijk van.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws