FC Groningen wijst bod op Zeefuik af: 'Hij wilde graag de stap maken'

FC Groningen wijst bod op Zeefuik af: 'Hij wilde graag de stap maken'

08-09-2019 10:10
34

FC Groningen heeft op de slotdag van de transfermarkt een bod op Deyovaisio Zeefuik naast zich neergelegd. Het bod was afkomstig uit Frankrijk, vertelt technisch manager Mark-Jan Fledderus. Duidelijk is niet om welke club het gaat.

"We hebben op de laatste dag vanuit Frankrijk nog een bod gekregen op Zeefuik van een club die al een paar keer eerder een bod had neergelegd", vertelt Fledderus bij FC Groningen TV. "Dat wimpelden we steeds af. Op de laatste dag kwamen ze terug met een verbeterd voorstel."

Groningen wilde Zeefuik echter niet laten gaan. "We hadden al een aantal spelers verkocht en moesten ook de kwaliteit binnen de spelersgroep waarborgen. Dus dat hebben we niet gedaan, zeker niet op de laatste dag. We hebben besloten om Zeefuik niet te verkopen."

Zeefuik reageerde teleurgesteld, zegt Fledderus. "Hij vond het heel erg jammer en wilde graag de stap maken, wat ook logisch is. Het is een jonge, talentvolle jongen die zichzelf goed ontwikkelt bij FC Groningen. We hebben daar een prima gesprek over gehad. Hij heeft gezegd dat hij zich vol op Groningen gaat focussen."