FC Groningen wijst bod op Zeefuik af: 'Hij wilde graag de stap maken'

FC Groningen wijst bod op Zeefuik af: 'Hij wilde graag de stap maken'

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 10:10zo 08-09-2019 om 10:10

FC Groningen heeft op de slotdag van de transfermarkt een bod op Deyovaisio Zeefuik naast zich neergelegd. Het bod was afkomstig uit Frankrijk, vertelt technisch manager Mark-Jan Fledderus. Duidelijk is niet om welke club het gaat.

"We hebben op de laatste dag vanuit Frankrijk nog een bod gekregen op Zeefuik van een club die al een paar keer eerder een bod had neergelegd", vertelt Fledderus bij FC Groningen TV. "Dat wimpelden we steeds af. Op de laatste dag kwamen ze terug met een verbeterd voorstel."

Groningen wilde Zeefuik echter niet laten gaan. "We hadden al een aantal spelers verkocht en moesten ook de kwaliteit binnen de spelersgroep waarborgen. Dus dat hebben we niet gedaan, zeker niet op de laatste dag. We hebben besloten om Zeefuik niet te verkopen."

Zeefuik reageerde teleurgesteld, zegt Fledderus. "Hij vond het heel erg jammer en wilde graag de stap maken, wat ook logisch is. Het is een jonge, talentvolle jongen die zichzelf goed ontwikkelt bij FC Groningen. We hebben daar een prima gesprek over gehad. Hij heeft gezegd dat hij zich vol op Groningen gaat focussen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Zeefuik toe aan een nieuwe stap?

(2042 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws