Onvrede in Heerenveen: 'Het is een gemis en ik baal dat het niet gelukt is'

Onvrede in Heerenveen: 'Het is een gemis en ik baal dat het niet gelukt is'

08-09-2019 15:23
18

Gerry Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen, had tijdens de slotweken van de zomerse transfermarkt graag nog een extra spits aan de selectie van de Friese club toe willen voegen. Het lukte Hamstra echter niet om een aanvaller te strikken - en dat zit hem dwars. 

Onder meer Jens Odgaard, Chidera Ejuke, Ricardo van Rhijn, Joey Veerman en Doan Van Hau - de eerste Vietnamees óóit in de Eredivisie - werden deze zomer naar het Abe Lenstra Stadion gehaald door Hamstra. "Een aantal dingen zijn heel goed gegaan en een aantal dingen niet", blikt hij voor de camera SC Heerenveen TV terug. 

Wedden

Meer odds

"Iedereen weet bijvoorbeeld dat we nog een spits hadden willen hebben. Dat is wel iets waar ik ontevreden over ben. (...) We hadden graag nog een extra spits gehaald, zodat je twee mensen voor iedere positie hebt. Dat is wel een gemis. Daar baal ik zelf ook wel van, dat dat niet gelukt is."

Heerenveen staat na vijf speelrondes in de Eredivisie op vijf punten. Na de interlandperiode gaat de ploeg van trainer Johnny Jansen op bezoek bij Ajax.