MVV-doelman loopt zware blessure op terwijl hij met hond speelt: Ongelooflijk

MVV-doelman loopt zware blessure op terwijl hij met hond speelt: "Ongelooflijk"

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 18:28zo 08-09-2019 om 18:28

Laatste update: zondag 8 september 2019 om 21:21zo 08-09-2019 om 21:21

Je verzint het niet: MVV-doelman Lars van Meurs is zwaargeblesseerd geraakt tijdens het spelen met zijn hond. De twintigjarige sluitpost brak zijn enkel. 

Van Meurs, die nog op zijn eerste officiële wedstrijd in het betaald voetbal wacht, ging door zijn enkel toen hij - zo schrijft dagblad De Limburger - in de tuin aan het ontspannen was met zijn hond.

"Ongelooflijk. Ik train zes keer per week en dan gebeurt mij nooit iets, maar in de tuin gaat het plotseling mis", reageert de reserve-doelman van MVV. Van een debuut in de Keuken Kampioen Divisie zal het voorlopig niet komen voor Van Meurs. 

Omdat Van Meurs zaterdagavond tegen FC Dordrecht niet kon spelen, was trainer Fuat Usta volgens de Limburger gedwongen om keeperstrainer Vladan Kujovic - 41 jaar inmiddels - opnieuw in te schrijven en als reserve te gebruiken. 

Het opmerkelijke verhaal van Van Meurs doet overigens denken aan een incident van ruim tien jaar terug. Toenmalig Feyenoord-verdediger Kevin Hofland verzwikte in 2008 zijn enkel tijdens het uitlaten van zijn hond. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws