Buitenspel: standbeeld van Ziyech is 'reële optie' in hometown Dronten

Buitenspel: standbeeld van Ziyech is 'reële optie' in hometown Dronten

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 15:24ma 09-09-2019 om 15:24

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ziyech krijgt mogelijk standbeeld in Dronten
Een standbeeld van Ajax-ster Hakim Ziyech in het vernieuwde gemeentehuis van Dronten is een 'reële optie'. Dagblad de Stentor meldt dat maandag. Inwoners van de gemeente Dronten werd gevraagd om mee te denken over de indeling en inrichting van het gebouw. In een enquête wordt een aantal opties naar voren geschoven, met als centrale vraag: 'Wat zijn volgens u de belangrijkste symbolen van onze gemeente?'

Ziyech, opgegroeid in Dronten, is één van de keuzemogelijkheden. Een standbeeld in het gemeentehuis voor de international van Marokko? "Dat is aan de inwoners om te bepalen. De gemeenteraad heeft in juni besloten dat noch de gemeenteraad, noch het college van B&W zich mengt in de keuze voor een kunstwerk in de publiekshal", reageert Margo van Staveren namens de gemeente. 

Lees meer over: Ajax Hakim Ziyech

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws