AZ strikt 'huidige nummer 1 van Nederland': We zetten een flinke stap vooruit

AZ strikt 'huidige nummer 1 van Nederland': "We zetten een flinke stap vooruit"

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 17:11ma 09-09-2019 om 17:11

Een eSports-update uit Alkmaar: Dani Visser, Nederlands kampioen FIFA, versterkt per direct de gelederen van AZ. De achttienjarige gamer tekent voor twee jaar in het AFAS Stadion. Visser maakt onderdeel uit van Team Gullit. 

Jens van der Flier, net als Visser lid van Team Gullit, is eveneens gestrikt door AZ. Samen met Aristote Ndunu beschikt nu over een selectie van drie eSporters. "De afgelopen tijd hebben we met AZ eSports mooie stappen kunnen zetten op gebied van Bewust Gamen en het programma Level Up!. Met Dani Visser halen we de huidige nummer 1 van Nederland binnen en zetten we op sportief vlak een flinke stap vooruit binnen de eSports-wereld", zegt Frank Jonker, manager marketing in Alkmaar.

"Jens is een jongen uit de regio. Hij heeft veel potentie om in de toekomst tot de absolute wereldtop te gaan behoren. Het aantrekken van Jens van der Flier past bij onze filosofie, waarin wij jonge talenten de ruimte geven om zich te ontwikkelen."

Voormalig Oranje-aanvoerder Gullit lanceerde zijn Team Gullit anderhalf jaar geleden. Met de academy biedt hij jonge game-talenten de kans om zich verder te ontplooien. Maxim Gullit, de zoon van Gullit, voetbalt overigens bij Jong AZ. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws