Vermeulen slaat terug naar Driessen: Het gaat niet heel goed met Valentijn

Vermeulen slaat terug naar Driessen: "Het gaat niet heel goed met Valentijn"

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 19:20ma 09-09-2019 om 19:20

Arno Vermeulen is verbolgen over de column van Valentijn Driessen in de maandageditie van De Telegraaf. De verslaggever, die de laatste weken zwaar onder vuur ligt, richtte zijn pijlen op de NOS, die 'met een peperdure polonaise achter Oranje' aan zou lopen.

'Oranje wordt door de NOS-octopus omarmt met ontelbaar veel armen. De enorme groep van NOS-medewerkers - zeker zo'n twintig man - loopt mee in de polonaise en crosst op kosten van de staat in het kielzog van Oranje door heel Europa om alle uiteenlopende gesubsidieerde uitzendkanalen te exploiteren', aldus Driessen in zijn column.

Vermeulen reageert in de NOS Voetbalpodcast als door een wesp gestoken. "Valentijn Driessen, is die eigenlijk in Tallinn?", vraagt hij aan commentatoren Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff, die ter plaatse zijn. "Klopt het dat er steeds iemand met een witte jas achter hem aanloopt, omdat hij in de war is?"

"We weten dat Valentijn al een tijdje in de war is", vervolgt een gekrenkte Vermeulen. "Denkt u maar even aan de wedstrijd tegen Real Madrid, toen hij niet meeging omdat Ajax kansloos was. En dat Spurs-aanvaller Lucas Moura alle ruimte kon krijgen, omdat hij toch nooit een goal zou maken in die halve finale. En nu schrijft hij dit."

"Hij roept dat de NOS plotseling het Nederlands elftal omarmt nu we de rechten hebben. Hij is vergeten dat we allang de rechten hebben. Kortom, het gaat niet heel goed met Valentijn. Hij is een beetje in de war", aldus Vermeulen, die zich vervolgens weer richt tot Grueter en Elshoff. "Willen jullie wel aardig tegen hem zijn en hem de hartelijke groeten doen?"

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws