'Verbijsterde' Ancelotti haalt snoeihard uit: 'Onprofessioneel, ik ben sprakeloos'

'Verbijsterde' Ancelotti haalt snoeihard uit: 'Onprofessioneel, ik ben sprakeloos'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 20:32wo 11-09-2019 om 20:32

Het is chaos in Napels. Carlo Ancelotti, trainer van Napoli, haalt op de clubsite vernietigend uit naar de gemeenteraad, omdat Stadio San Paolo nog steeds een puinhoop is.

In de zomer ging San Paolo op de schop, omdat er een atletiekevenement werd gehouden in het stadion van Napoli. Ook was er de afspraak dat de voetbaltempel op sommige plekken gerenoveerd zou worden. Door die werkzaamheden speelde de Italiaanse topclub de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen op vreemde bodem, bij Fiorentina en Juventus.

De thuishaven van Napoli is echter nog steeds een puinhoop, tot grote ergernis van Ancelotti. Hij haalt vernietigend uit naar de gemeenteraad. "Ik heb de staat van de kleedkamers gezien en ik ben sprakeloos", aldus de trainer. "Ik heb geaccepteerd dat we de eerste twee wedstrijden van het seizoen buitenshuis moesten spelen, zodat het werk afgerond kon worden."

De afspraken werden echter niet nagekomen. "Je kunt een huis bouwen in twee maanden, maar het is de gemeente niet gelukt om de kleedkamers in oude staat te herstellen! Waar moeten we ons omkleden voor de wedstrijden tegen Sampdoria en Liverpool? Ik ben woest en verbijsterd door het gebrek aan professionaliteit van de mensen die dit werk moeten uitvoeren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Serie A SSC Napoli

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws