Fraser maakt compliment: 'Echt het gevoel dat het kwartje is gevallen bij hem'

Fraser maakt compliment: 'Echt het gevoel dat het kwartje is gevallen bij hem'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 23:22wo 11-09-2019 om 23:22

Henk Fraser is dik tevreden over Lars Veldwijk. De 28-jarige spits van Sparta maakte in de voorbije transferperiode uiteindelijk géén transfer, maar traint messcherp.

Veldwijk stond dit seizoen nog niet één keer in de basis van Sparta, maar scoorde al wel drie keer. Daarmee maakte hij het Fraser moeilijk. Dinsdag was Veldwijk volgens het Algemeen Dagblad 'één brok energie' op de training. "De laatste twee weken is Lars al enorm goed bezig", zegt Fraser tegen het AD.

"Kijk, een basisplaats dwing je niet af met één goede invalbeurt. Zoals één slecht optreden ook niet meteen een reservebeurt betekent. Het is een en-enverhaal. Lars doet het als invaller goed en traint ongelooflijk hard. Of hij zaterdag speelt tegen AZ ga ik niet zeggen. Wél dat hij dichter tegen een basisplaats aan zit dan een tijdje geleden."

Fraser stelt dat Veldwijk 'nog veel meer kan dan hij tot nu toe heeft laten zien'. "De wapens die hij in zich heeft, heeft hij lang nog niet allemaal laten zien. Als ik zie hoe goed hij de laatste tijd bezig is op de training en als invaller in de wedstrijden, heb ik echt het gevoel dat het kwartje is gevallen bij hem. Lars straalt ongelooflijk veel enthousiasme en scherpte uit."

Poll

Wie vind jij de beste spits bij Sparta?

(1095 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws