'Ayoub kon deze zomer naar een Eredivisie-club verkassen, maar hij weigerde'

'Ayoub kon deze zomer naar een Eredivisie-club verkassen, maar hij weigerde'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 09:04do 12-09-2019 om 09:04

Yassin Ayoub had deze zomer de kans om naar een Eredivisie-club te verkassen. Dat claimt De Telegraaf. Ayoub, op een dood spoor beland bij Feyenoord, had echter geen interesse in de transfer. 

'Ayoub heeft de kans gehad om naar een andere Eredivisie-club te verkassen, maar dat weigerde hij. Toch is het bijna uitgesloten dat hij tot aan de winterstop nog veel speeltijd krijgt. In januari zal hij opnieuw over een transfer moeten nadenken', schrijft De Telegraaf donderdag. Het is onbekend welke Nederlandse profclub naar de handtekening van Ayoub hengelde. De 25-jarige middenvelder ligt nog drie jaar vast in De Kuip.

Van der Heijden
Jan-Arie van der Heijden gaf in juli aan dat hij wilde vertrekken uit Rotterdam-Zuid. Volgens De Telegraaf lag Feyenoord aanvankelijk dwars: technisch directeur Sjaak Troost weigerde mee te werken aan een transfer, omdat trainer Jaap Stam Van der Heijden niet kon missen nadat Sven van Beek geblesseerd was geraakt. Vanuit Engeland en Turkije was sprake van belangstelling voor de routinier. 

De situatie is inmiddels veranderd: met Marcos Senesi en Edgar Miguel Ié trok Feyenoord twee nieuwe verdedigers aan. Omdat de transfermarkt gesloten is, rest Van der Heijden voorlopig niets anders dan een plek op de bank in Rotterdam. 

'Uiteindelijk zal zowel Ayoub als Van der Heijden in de volgende transferwindow wel naar een andere club gaan', concludeert De Telegraaf. 

Poll

Verdient Ayoub een kans in Feyenoord 1?

(2263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws