Sparta verlengt met Fraser: 'Prima start en we zien ontwikkeling van spelers'

Sparta verlengt met Fraser: 'Prima start en we zien ontwikkeling van spelers'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 17:05do 12-09-2019 om 17:05

Henk Fraser blijft voorlopig werkzaam op Het Kasteel. Sparta heeft met de 53-jarige trainer overeenstemming bereikt over een contractverlenging. Hij tekent voor één seizoen bij, tot de zomer van 2021.

Volgens technisch manager Henk van Stee is bewust gekozen om de samenwerking vroegtijdig te verlengen. "Natuurlijk was er de intentie van beide partijen om met elkaar door te gaan. Vanuit onze kant is het duidelijk dat de sportieve prestaties goed zijn. Na de promotie van vorig jaar en de tot nu toe prima start van het Eredivisie-seizoen zien we ook de ontwikkeling van onze spelers."

"Door nu al vroegtijdig zekerheid te hebben over een langer verblijf van Henk Fraser bij Sparta creëren we rust en duidelijkheid voor iedereen", aldus Van Stee. "We weten heel goed dat het nog een lastig seizoen kan worden, maar wij spreken het vertrouwen uit in Henk, zijn staf en de spelers dat we onze sportieve doelstelling gaan halen."

Fraser reageert verheugd op zijn contractverlenging. "Allereerst voel ik me prima op mijn plek bij deze club. Ik heb echter het gevoel dat we nog meer kunnen bereiken bij Sparta, de club zit in de lift, dat zie je aan alles. In de komende jaren wil de club doorgroeien en ik blijf daar graag een belangrijk onderdeel van uitmaken."

Fraser, oud-trainer van ADO Den Haag en Vitesse, is sinds de zomer van 2018 werkzaam bij Sparta. De Rotterdammers staan momenteel zesde in de Eredivisie, met acht punten uit vijf duels.

Poll

Is Fraser een goede trainer voor Sparta?

(555 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws