Oranje niet te vergelijken met Engeland: ’Je ziet geen beter aanvalstrio'

Oranje niet te vergelijken met Engeland: ’Je ziet geen beter aanvalstrio'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 18:57do 12-09-2019 om 18:57

Laatste update: donderdag 12 september 2019 om 22:28do 12-09-2019 om 22:28

Voormalig Engels profvoetballer Chris Sutton (links op de foto) vindt dat Engeland op dit moment de beste aanvalslinie van de wereld heeft met Raheem Sterling, Harry Kane en Marcus Rashford. Frankrijk en Nederland zijn qua kwaliteit volgens de voormalig Chelsea-speler niet te vergelijken met The Three Lions. 'Je ziet geen beter aanvalstrio in Europa.'

Volgens Sutton komt Frankrijk misschien nog het dichtst in de buurt qua kwaliteit in de voorhoede. "Antoine Griezmann en Kylian Mbappé zijn supersterren, maar tussen die twee staat Olivier Giroud, die niet alles speelt bij zijn club. Je kiest Kane sowieso boven hem", laat hij weten aan The Daily Mail.

Ook het Nederlands elftal wordt in de discussie betrokken door Sutton. "De Nederlanders gebruiken Memphis Depay in de spits, Kane verslaat de voormalig Manchester United-speler every day of the week." Ook een andere Oranje-aanvaller komt volgens Sutton qua niveau niet in de buurt van de Engeland-spelers. "Ryan Babel speelt naast Depay en die komt niet in de buurt van het niveau van Sterling, Rashford of Sancho."

Engeland won dinsdag met 5-3 van Kosovo en staat er met twaalf punten uit vier wedstrijden uitstekend voor in groep A van de EK-kwalificatie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws