Eerste minuten voor Ajax in 2019: Eindelijk weer die wedstrijdspanning

Eerste minuten voor Ajax in 2019: "Eindelijk weer die wedstrijdspanning"

Gepubliceerd: vrijdag 13 september 2019 om 23:01vr 13-09-2019 om 23:01

Hij had er zolang op gewacht en vrijdagavond was het eindelijk zover: Carel Eiting kwam in actie voor Jong Ajax en maakte zijn eerste minuten in 2019. De middenvelder was lang geblesseerd, maar is inmiddels volledig hersteld.

"Dat is geweldig. Echt, ahh.. Eindelijk weer die wedstrijdspanning en het gevoel van moeten presteren. Dat moet je ook in de gym, maar nu voor het echie", zegt Eiting na de wedstrijd tegen De Graafschap tegen FOX Sports. "Daar doe je het voor jezelf, maar hier voor het team, de trainer en voor iedereen die komt kijken. Ik was blij dat ik weer minuten kon maken."

Jong Ajax begon sterk in Doetinchem.  "Het was even wennen in de eerste vijf minuten. De afstemming was niet helemaal goed. De afgelopen week trainden ze met acht man en nu deden ik en andere jongens van Ajax 1 mee. Dat is het interessante aan Jong Ajax, maar na een tijdje stond het heel goed."

Eiting speelde maar 45 minuten. Toen hij zich na een douche meldde op de bank van Ajax zag hij dat De Graafschap inmiddels weer terug was gekomen in de wedstrijd. "Een complete kanteling, maar ik had wel het geloof dat we het nog over de streep konden trekken. Helaas, het mocht niet zo zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws