'Raiola loert na mislukte transferzomer op handtekening van ongelukkige Zaha'

'Raiola loert na mislukte transferzomer op handtekening van ongelukkige Zaha'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 13:35zo 15-09-2019 om 13:35

Superzaakwaarnemer Mino Raiola hoopt Wilfried Zaha (links op de foto) komende zomer aan zijn indrukwekkende spelersstal te kunnen toevoegen. Dat schrijft The Daily Mail zondag. 

Zaha (26) wilde deze zomer perse vertrekken bij Crystal Palace. Het lukte z'n management USM echter niet om een transfer rond te krijgen. Onder meer Arsenal en Everton waren in de markt voor de international van Ivoorkust. Palace verlangde naar verluidt zo'n 70 à 80 miljoen euro voor de sterspeler. 

Volgens The Daily Mail speelt Zaha nu met tegenzin op Selhurst Park. USM is in de ogen van de aanvaller schuldig aan het feit dat hij niet bij een topclub is beland. Komende zomer eindigt het contract van Zaha met USM. Raiola ziet daardoor zijn kans schoon; hij zou al contact hebben gelegd met Zaha en de buitenspeler toegezegd hebben dat het in de zomer van 2020 moet lukken om een vertrek rond te krijgen. 

Onder meer Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Matthijs de Ligt, Steven Berghuis en Hirving Lozano behoren tot de clientèle van Raiola. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws