Gerrard hielp Feyenoord met versterking: 'Goed ventje, ik heb hem aanbevolen'

Gerrard hielp Feyenoord met versterking: 'Goed ventje, ik heb hem aanbevolen'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 08:17ma 16-09-2019 om 08:17

Steven Gerrard heeft Feyenoord deze zomer een handje geholpen bij het versterken van de selectie. De 21-jarige verdediger George Johnston kwam over van Liverpool, nadat de Rotterdamse club informatie had ingewonnen bij de huidige trainer van Rangers FC.

"De mensen van Feyenoord belden me over verdediger George Johnston van Liverpool. Ik heb hem gecoacht bij de onder 18 en onder 19", vertelt Gerrard aan De Telegraaf. "Hij is een goed ventje. Ik heb hem aanbevolen bij de club van mijn vriend Dirk Kuyt. Ik hoop dat ik hem zie tegen ons."

Gerrard is de trainer van Rangers, dat aanstaande donderdag de eerste tegenstander van Feyenoord is in de groepsfase van de Europa League. Het Liverpool-icoon hoopt dat Dirk Kuyt meereist naar Glasgow. "Dirk is een heel bijzondere vriend van mij. We hebben een fantastische tijd gehad en hij is ook echt een man met wie je later in contact wil blijven."

"Hij was een geweldige speler en als mens werkelijk top. Ik vond het ook fijn om hem in de kleedkamer erbij te hebben", aldus Gerrard. "Iedereen bij ons hield van Dirk. Toen ik een uitnodiging kreeg voor zijn afscheidswedstrijd, kon ik niet wachten om naar Rotterdam te komen. Ik wilde er zijn voor hem en zijn gezin. Ik vond het schitterend. Tja, dan komt de Europa League en zit ik in de poule bij Dirks club."

Rangers en Feyenoord trappen donderdag om 21.00 uur af in het Ibrox Stadium. De andere clubs in groep G van de Europa League zijn FC Porto en Young Boys. Johnston kwam overigens nog geen minuut in actie voor Feyenoord.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws