Openhartige Ronaldo vol schaamte: 'Ze spelen met je waardigheid en eerlijkheid'

Openhartige Ronaldo vol schaamte: 'Ze spelen met je waardigheid en eerlijkheid'

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 09:34ma 16-09-2019 om 09:34

Cristiano Ronaldo heeft het moeilijk gehad met de beschuldingen aan zijn adres over een vermeende verkrachting in 2009. Inmiddels is de zaak van de baan, maar de Portugese ster van Juventus ondervindt er nog steeds de gevolgen van.

"Ze spelen met je waardigheid", zegt een openhartige Ronaldo bij Good Morning Britain op de BBC. "Het is moeilijk. Je hebt een vriendin, familie, kinderen... Als ze spelen met je eerlijkheid, is dat slecht en lastig."

Het Openbaar Ministerie maakte deze zomer bekend dat er onvoldoende bewijs is dat Ronaldo de Amerikaanse Kathryn Mayorga in Las Vegas heeft verkracht. Toch wordt hij soms nog geconfronteerd met de gevolgen van de beschuldigingen.

"Ik zat thuis in de woonkamer met mijn vriendin naar het nieuws te kijken en ze spraken over 'Ronaldo dit en Ronaldo dat'. Toen ik mijn kinderen van de trap af hoorde komen, zette ik een andere zender op. Ik schaamde me. Ik zapte, omdat Cristiano jr. dan niet zou zien dat ze slecht praten over zijn vader, in een heel slechte zaak. Om eerlijk te zijn: ik heb me daardoor zó slecht gevoeld."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws