'Bergwijn is een beetje overbodig bij PSV, die zouden ze kunnen verkopen'

'Bergwijn is een beetje overbodig bij PSV, die zouden ze kunnen verkopen'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 08:55di 17-09-2019 om 08:55

Johan Derksen en René van der Gijp uiten hun bewondering voor het aanvallende talent bij PSV. De analisten van Veronica Inside denken dat Ajax zich achter de oren krabt, aangezien onder meer Donyell Malen en Steven Bergwijn een verleden hebben in Amsterdam.

Volgens Van der Gijp had de Eredivisie-kampioen afgelopen zomer alles moeten doen om Malen terug te halen, aangezien de kersvers Oranje-international nog maar een eenjarig contract had. Inmiddels heeft de aanvaller bijgetekend tot medio 2024. "Ajax zal zich wel eens afvragen waarom heel veel jongens uit de jeugd furore maken bij andere clubs. Die zijn om een of andere reden weggegaan", meent Derksen.

Ook AZ'er Calvin Stengs wordt geroemd. "Stengs is eigenlijk de leukste voetballer op de Nederlandse velden, al moet ik zeggen dat ik Mohamed Ihattaren het grootste talent van PSV vind", aldus Derksen, die stelt dat Bergwijn wordt ingehaald. "Het gaat bij PSV zo snel met de talenten, dat Bergwijn een beetje overbodig is. Die zouden ze kunnen verkopen, want ze hebben gewoon vervangers die beter zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Malen de vaste spits van Oranje?

Ja
82%
Nee
18%
(4653 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws