Álvarez: 'Heel leuk om met hem te voetballen bij Ajax, we begrijpen elkaar'

Álvarez: 'Heel leuk om met hem te voetballen bij Ajax, we begrijpen elkaar'

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 12:22di 17-09-2019 om 12:22

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 13:38di 17-09-2019 om 13:38

Edson Álvarez geniet van zijn eerste maanden in Amsterdam. De Mexicaan wordt in zijn eerste wedstrijden regelmatig op het middenveld geplaatst naast Lisandro Martínez. Een vruchtbare samenwerking, oordeelt Álvarez. "We begrijpen elkaar."

"Dat Martínez ook op het middenveld staat heeft me veel geholpen", vertelt Álvarez tegenover FOX Sports. De Mexicaan vervolgt: "We kunnen in het Spaans met elkaar communiceren en dat maakt het voor ons beiden makkelijker. Ik denk dat Zuid-Amerikanen en Centraal-Amerikanen hetzelfde gevoel van strijd en overgave kennen."

De middenvelder annex verdediger benadrukt een goede band te hebben met de Argentijn. "Dat ik Martínez heb leren kennen en het feit dat we veel gemeen hebben, maakt het heel leuk om met hem te voetballen. We begrijpen elkaar en weten wat we moeten doen." 

Tijdens het interview gaat Álvarez ook nog in op Lille, de tegenstander van dinsdagavond. "Ik weet dat het een lastige tegenstander is. Ze willen ook graag voetballen. We moeten ons vooral focussen op wat we zelf moeten doen."

Voor Álvarez is het duidelijk wat er moet gebeuren. "Wij moeten doen waar Ajax bekend om staat: voetballen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws