Van Bommel: 'Koeman kan veel met hem praten, maar wat kan hij nog meer aanbieden?'

Van Bommel: 'Koeman kan veel met hem praten, maar wat kan hij nog meer aanbieden?'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 09:26vr 20-09-2019 om 09:26

PSV-coach Mark van Bommel praat regelmatig met Mo Ihattaren over zijn interlandcarrière, maar vindt dat het toptalent zelf een keuze moet maken tussen Nederland en Marokko. Hij bewondert de jongeling voor de manier waarop hij blijft presteren.

"Het is een speler die voor het Nederlands voetbal belangrijk kan zijn", zegt Van Bommel tegen het Eindhovens Dagblad over het dilemma van Ihattaren. "Ronald Koeman kan veel met hem praten, maar ik weet niet wat hij hem verder nog zou moeten aanbieden. Zelf praat ik ook met hem, maar het is belangrijk dat hij zonder druk zijn keuze kan maken."

"Hij heeft ook met zijn familie te maken, waar hij alles mee bespreekt en wat hij ook doet. Doe het maar eens op die leeftijd. Kies maar eens tussen twee landen die aan je trekken", vervolgt Van Bommel, die Ihattaren ondanks die druk ook tegen Sporting Portugal weer zag schitteren. "Toch laat hij dit vanavond zien en dat is niet makkelijk. Ik vind het knap hoe hij ermee omgaat." Ihattaren werd na een uur al gewisseld, maar is volgens Van Bommel 'topfit en klaar om tegen Ajax negentig minuten te spelen.'

Poll

Voor welk land gaat Ihattaren kiezen, verwacht jij?

(21657 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws