Twente baalt van 'onverdiende nederlaag' en arbitrage: 'Penalty's moeten hebben'

Twente baalt van 'onverdiende nederlaag' en arbitrage: 'Penalty's moeten hebben'

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 23:53vr 20-09-2019 om 23:53

FC Twente greep vrijdag naast de koppositie in de Eredivisie. De ploeg van trainer Gonzalo Garcia Garcia ging met 2-3 onderuit in de derby tegen Heracles Almelo en dat komt hard aan.

"De eerste nederlaag is nooit fijn, zeker niet als het je buren zijn", vertelt Peet Bijen voor de camera van FOX Sports. "Dat doet absoluut pijn, zeker voor de fans." Volgens de aanvoerder verdiende FC Twente meer. "Ik vond ons de betere ploeg, maar je moet doelpunten maken. Voor rust hebben we volledig gedomineerd, maar zij maken ze wel. Daar is alles wel mee gezegd, want verder hebben we ze zoekgespeeld."

Garcia spreekt van een 'intens duel'. "Bij één lange bal staan we niet goed en dat foutje is duur voor ons", verwijst hij naar de 1-1. "Daarna was het moeilijk om er doorheen te komen bij Heracles. Helaas hebben we uiteindelijk niet gekregen wat we verdienden, laten we het er maar op houden dat we ongelukkig waren."

De Spaanse trainer laat zich kritisch uit over de arbitrage als hem wordt gevraagd of Twente een strafschop had moeten hebben. "Ja, een paar keer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws