AZ-fans schrikken van prijzen en willen vliegtuig naar Manchester afhuren

AZ-fans schrikken van prijzen en willen vliegtuig naar Manchester afhuren

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 11:34za 21-09-2019 om 11:34

AZ-supporters Walter en Robin verheugen zich op de Europa League-ontmoeting met Manchester United. Ze liepen echter tegen een probleem aan: de prijzen van de vliegtickets schoten de lucht in. Daarom willen de twee nu zélf een vliegtuig afhuren.

"Alles begint op Google. Ik keek eerst eens naar een vliegtuig voor zes personen. Dit kostte 16.000 euro per persoon. Dat was net wat boven het budget", grapt Robin in gesprek met NH. "Daarna keek ik naar een vliegtuig voor honderd personen. Nog steeds te duur. Uiteindelijk blijkt een vliegtuig voor 185 passagiers een prima prijs op te leveren: 295 euro per persoon. Er is ook nog een andere optie waar je de kaarten erbij kunt kopen."

Volgens Robin zit het in zijn karakter om het heft in handen te nemen. "Ik kan alles regelen. Ik ben altijd de regelaar. Voor de lokale kroeg heb ik ook veel geregeld bijvoorbeeld. Je moet jezelf iets toe-eigenen. Je moet er achteraan gaan. Van heel wat bedrijven kreeg ik geen reactie. Maar van een paar wel. Meer heb je niet nodig."

Inmiddens heeft Robin van twee bedrijven een offerte. "Ik heb nu één vinger en ga voor de hele hand." Het plan gaat door als alle 185 plaatsen vergeven zijn. "Ik ga niet zelf bijlappen. Maar binnen een half uur zijn de eerste veertig plekken al vergeven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws