Komst Ramselaar 'kwam vervelend uit': 'Op dat moment was ik net geblesseerd'

Komst Ramselaar 'kwam vervelend uit': 'Op dat moment was ik net geblesseerd'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 14:16za 21-09-2019 om 14:16

Sander van de Streek heeft er na de komst van Bart Ramselaar nog een concurrent bij gekregen op het middenveld van FC Utrecht, maar daar zit de veelzijdige Van de Streek amper mee. Met hard werken hoopt hij zich ook dit seizoen weer in de basis te spelen bij de Domstedelingen.

Ook vorig seizoen had Van de Streek stevige concurrentie. Simon Gustafson, Riechedly Bazoer en Joris van Overeem stonden allemaal onder contract in Utrecht, maar het was Van de Streek die zich in de basis knokte. "Dat zegt wel wat over mij", zegt de 26-jarige middenvelder in De Telegraaf. "Ik werk hard voor die plek en je moet het telkens weer laten zien. Vorig jaar heb ik er voor gezorgd dat hij (trainer Dick Advocaat, red.) niet meer om me heen kon."

Toch krijgt de Barnevelder ook dit seizoen weer een zware kluif aan het veroveren van een basisplaats. In de laatste week van de transfermarkt werd Bart Ramselaar terug naar de Galgenwaard gehaald. "Het kwam voor mij vervelend uit, omdat ik net op dat moment geblesseerd was. Maar je weet ook dat je toch elke week weer moet laten zien wie er op zaterdag of zondag gaat spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws