Zoet hint op langer PSV-verblijf: 'Ik wil die statistieken graag uitbreiden'

Zoet hint op langer PSV-verblijf: 'Ik wil die statistieken graag uitbreiden'

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 15:46za 21-09-2019 om 15:46

Jeroen Zoet hoopt nog lang onder de lat te kunnen staan bij PSV. De doelman van de Eindhovenaren speelde onlangs zijn 250e wedstrijd in het shirt van de Brabanders en staat sinds afgelopen donderdag in de top tien van PSV'ers met de meeste internationale wedstrijden.

Dat zijn statistieken waar Zoet trots op is. "Dat maak je mee als je wat langer bij een club blijft", zegt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ik wil die statistieken uitbreiden en zo fit mogelijk blijven. Ik weet dondersgoed wat ik moet doen en wat ik kan, ondertussen sta ik hier toch al voor het zevende seizoen onder de lat."

Met zijn 28 jaar is Zoet één van de ervaren spelers bij PSV en is het zijn taak om jonge spelers, zoals ook Mohammed Ihattaren (17), te begeleiden. "Ik ben blij dat we hem hier bij PSV hebben", zegt de keeper over het talent uit Utrecht. "We kunnen hem heel goed gebruiken en moeten ervoor zorgen dat hij fit blijft en zijn niveau blijft halen."

"Hij doet het prima en ondertussen zijn er bij ons genoeg spelers die ervoor zorgen dat iedereen beide benen op de grond houdt", meldt Zoet, die zondag met PSV de topper tegen Ajax zal spelen. De wedstrijd in Eindhoven staat gepland om 16.45 uur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws