Dumfries steekt bewondering niet onder stoelen of banken: Mo is klaar voor Ajax

Dumfries steekt bewondering niet onder stoelen of banken: "Mo is klaar voor Ajax"

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 18:19za 21-09-2019 om 18:19

Denzel Dumfries geniet van de ontwikkeling die zijn jonge ploeggenoot Mohammed Ihattaren doormaakt. De linkspoot uit Utrecht viert in februari pas zijn achttiende verjaardag, maar is nu al een bepalende speler bij PSV.

Toen Dumfries zo oud was als Ihattaren, speelde hij nog bij BVV Barendrecht, vertelt hij lachend aan De Telegraaf. "Mootje schittert al in het Philips Stadion", aldus de rechtsback. "Hij speelt alsof hij 24 of 25 jaar oud is. Hartstikke mooi. Hij maakt een goede ontwikkeling door en als ploeg zijn we trots op hoe hij dat doet."

Volgens de achtvoudig international is Ihattaren 'met een bal geboren'. "Die jongen zit op voetbal, hè?", steekt de 23-jarige Rotterdammer zijn bewondering niet onder stoelen of banken. Met de Utrechter op tien is PSV gaan draaien, met de kraker tegen Ajax op komst. Dumfries heeft zin in de topper. "Er zit vertrouwen in de ploeg en dat is fijn richting de topper", stelt hij. "Mo is klaar voor Ajax, dat denk ik wel."

PSV en Ajax hebben allebei dertien punten en gaan zondag strijden om de koppositie in de Eredivisie. De aftrap in het Philips Stadion staat gepland voor 16.45 uur.

Poll

Wat wordt PSV - Ajax?

(10246 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws