PSV-back maakt geen goede indruk op Perez: Die bevalt me niet

PSV-back maakt geen goede indruk op Perez: "Die bevalt me niet"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 16:18zo 22-09-2019 om 16:18

Olivier Boscagli heeft tot dusver geen goede indruk gemaakt op analist Kenneth Perez. PSV nam de Fransman afgelopen zomer over van OGC Nice en lijkt inmiddels de eerste keuze voor de linksbackpositie, maar wat kan Boscagli eigenlijk? Dat vraagt Perez zich af.

PSV-trainer Mark van Bommel kiest tegen Ajax voor Michal Sadílek als linksback in plaats van Boscagli. "Sadílek is meer een middenvelder. De vraag is of hij een goede middenvelder is, maar hij is er in ieder geval wel een. Boscagli is wel een back, maar die bevalt me niet", zegt Perez bij FOX Sports. 

"Hij is jong en van OGC Nice gekomen. Jetro Willems kan bijvoorbeeld niet verdedigen, maar wel aanvallen en weet ik het allemaal. Van Boscagli weet ik niet precies wat hij allemaal kan. Tegen Sporting was hij heel erg aan het treuzelen en sloot hij niet aan. Verdedigend is hij niet zo heel goed, dan hoop je dat hij goed aan de bal is. Maar dat is hij ook niet."

Perez denkt niet dat Sadílek een betere back is dan Boscagli. "Dat denk ik niet. Ik denk dat hij feller is en hij Ziyech misschien kan irriteren. Ik kan niet ontdekken wat Boscagli kan. Het is een zwakke positie bij PSV."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Eens met Perez?

(353 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws