PEC Zwolle blundert met uitshirts: 'Weer stortvloed aan negatieve reacties'

PEC Zwolle blundert met uitshirts: 'Weer stortvloed aan negatieve reacties'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 08:10ma 23-09-2019 om 08:10

PEC Zwolle heeft in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen FC Groningen fors geblunderd. Volgens De Stentor had niemand opgemerkt dat op de nieuwe uitshirts geen PEC-logo stond.

PEC moest in allerijl nieuwe uitshirts regelen, maar vergat ze bij ontvangst te checken. "De scheidsrechter liet eerder deze week weten dat ons eerste uitshirt niet geschikt was", verklaart de club. "De dozen met deze shirts zijn door Craft opgestuurd vanuit Finland. Bij het uitpakken is echter over het hoofd gezien dat het logo ontbrak."

Bij De Stentor spreekt men er schande van. 'Voor de goede orde: Het gaat hier, anno 2019, niet over een lokale vierdeklasser maar over eredivisionist PEC Zwolle. Een club met de ambitie om door te stoten naar de subtop, door af te rekenen met een vrijblijvende topsportcultuur maar waar personeelsleden klaarblijkelijk het belangrijkste onderdeel van de uitdossing over het hoofd kunnen zien.'

'Zo werd de club na de turbulente periode rond trainer John Stegeman alweer op een stortvloed aan negatieve reacties getrakteerd op social media', besluit de lokale krant. PEC Zwolle ging zaterdagavond in Groningen kansloos met 2-0 onderuit.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws