'Hij blijkt dusdanig zwak en is niet eens een optie voor Van Bommel'

'Hij blijkt dusdanig zwak en is niet eens een optie voor Van Bommel'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 13:48ma 23-09-2019 om 13:48

Laatste update: maandag 23 september 2019 om 13:58ma 23-09-2019 om 13:58

De linksbackpositie is een 'hoofdpijndossier' voor PSV-trainer Mark van Bommel. Dat stelt De Telegraaf, een dag na de topper tegen Ajax (1-1). Van Bommel besloot Olivier Boscagli te passeren voor de kraker tegen de landskampioen. Michal Sadílek werd aangewezen als zijn vervanger. 

'De van Valencia gehuurde Toni Lato, voorafgaand aan het seizoen de beoogde eerste keus, blijkt de eerste maanden dusdanig zwak en niet eens een optie. Boscagli viel al wedstrijden lang uit de toon en hem opstellen zou betekenen dat PSV de problemen over zichzelf zou afroepen in een cruciaal duel in de titelstrijd', schrijft de ochtendkrant. 'De Fransman leverde de voorgaande duels een aantal ballen in die bijna niet op twee handen waren te tellen en is verdedigend nog matig.'

Van Bommel was na afloop content met het optreden van Sadílek. "Michal is een ander type dan Olivier, ook wat agressiever en gaat wat vaker mee naar voren en eroverheen."

Lato werd in de zomer gehuurd van Valencia. De 21-jarige Spanjaard heeft dit seizoen nog geen minuten gemaakt in de Eredivisie. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws