Counterend PSV frustreert Swart: 'Thuis, voor je eigen publiek, 30.000 mensen!'

Counterend PSV frustreert Swart: 'Thuis, voor je eigen publiek, 30.000 mensen!'

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 17:00ma 23-09-2019 om 17:00

Sjaak Swart vindt het onbegrijpelijk dat PSV voor eigen publiek op de counter speelde tegen Ajax. Het Amsterdamse clubicoon zegt dat voor de camera van Alles op Swart. PSV en Ajax hielden elkaar zondag op 1-1 in een behoorlijk teleurstellende topper. 

"PSV heeft een goede ploeg, dan moet je thuis toch aanvallend voetbal spelen?", stelt Swart. "Dat durven ze gewoon niet. Ze spelen op de counter. PSV profiteert van fouten van de tegenstander. Daar hebben ze de ploeg voor, met die snelle jongens voorin, maar het echte voetbal ontbreekt bij PSV."

In eigen stadion hoor je het publiek te vermaken en de aanval te kiezen, vindt Mister Ajax. "Als ze dat tegen andere ploegen doen in een uitwedstrijd, oké, moeten ze zelf weten. Maar thuis, voor je eigen publiek, 30.000 mensen! Ze waren er van overtuigd dat ze Ajax een pak slaag zouden geven... Zo zijn ze altijd, voor de wedstrijd. Nou, ik heb niks gezien."

Voor de camera van Alles op Swart praat Sjaak verder onder meer over Mohamed Ihattaren, 'Ajacieden' Steven Bergwijn en Donyell Malen én het middenveld van Ajax. Check de volledige aflevering hieronder! 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws