'Ik denk dat Feyenoord zondag veel moeite gaat krijgen met ons'

'Ik denk dat Feyenoord zondag veel moeite gaat krijgen met ons'

27-09-2019 16:38 Laatste update: 16:48
79

Calvin Verdonk kijkt uit naar het treffen met zijn oude club Feyenoord van aankomende zondag. De gehuurde linksback denkt dat er voor FC Twente wat te halen valt in De Kuip, zeker nadat Feyenoord donderdag met 0-3 werd verslagen door AZ.

"Ik kom veel oude bekenden tegen. Het is altijd leuk om daar tegen te spelen", zegt Verdonk tegen RTV Oost. "Mijn gevoel bij Feyenoord? Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en heb er veertien jaar gespeeld. Nu ligt mijn gevoel bij Twente. Ik hoop dat we de wedstrijd zondag winnen."

Feyenoord werd zondag met duidelijke cijfers opzij gezet door AZ. "Ik schrok wel een beetje van wat ik zag. Het ging heel makkelijk hoe AZ er steeds onderuit kwam. (...) Ik denk dat ze veel moeite krijgen met ons, door de manier waarop wij spelen. Daar gaan ze moeite mee hebben."

Verdonk krijgt de taak om Steven Berghuis uit te schakelen. De Feyenoorder had eigenlijk geschorst moeten zijn, maar kwam ondanks een snoeiharde tackle tegen AZ weg met geel. "Het is jammer voor ons, want het is een heel goede speler als het loopt. Je kunt hem beter op de tribune hebben dan tegenover je."