'Dumfries in beeld bij Juventus: Oude Dame stelt lijst voor 2020 samen'

'Dumfries in beeld bij Juventus: Oude Dame stelt lijst voor 2020 samen'

27-09-2019 18:20 Laatste update: 19:26
125

Juventus houdt de ontwikkelingen van PSV'er Denzel Dumfries in de gaten. De Oude Dame stelt voor volgend jaar een lijst met geschikte rechtsbacks samen en Dumfries staat daarop.

Dat meldt de Italiaanse krant Tuttosport. Het lijkt er niet op dat Juventus al concreet geïnteresseerd is in Dumfries. De verdediger wordt vooralsnog 'gevolgd'. Trainer Maurizio Sarri heeft voor de rechtsbackpositie weinig smaken en wordt geplaagd door blessures. Hij kan momenteel geen beroep doen op Mattia De Sciglio en Danilo. De clubleiding van Juventus is aan het werk gezet en moet voor 2020 versterking halen. 

Juan Cuadrado heeft zich aan het begin van het seizoen bewezen als waardige wingback, maar zijn toekomst in Turijn is onduidelijk. Het contract van de Colombiaan loopt volgend jaar af, verlengd is er nog altijd niet. 

Thomas Meunier van Paris Saint-Germain was deze zomer al dicht bij een transfer naar Turijn en komt voor volgend jaar mogelijk opnieuw in beeld, schrijft Tuttosport. Ook Achraf Hakimi (Borussia Dortmund) en Youcef Atal (Nice) worden genoemd. 

Dumfries, die dus ook in beeld is bij Juventus, heeft bij PSV nog een contract tot 2023.