Routinier Defoe en Rangers opgeschrikt na auto-ongeluk: 'In shock, maar het gaat'

Routinier Defoe en Rangers opgeschrikt na auto-ongeluk: 'In shock, maar het gaat'

28-09-2019 23:43 Laatste update: 29-09-2019 13:24
10

Rangers FC-routinier Jermain Defoe heeft zaterdagmiddag de schrik van zijn leven gekregen. De 36-jarige spits raakte na de 5-0 overwinning op Aberdeen – waarin hij nog tot scoren kwam – betrokken bij een auto-ongeluk.

The Gers hebben het nieuws bevestigd via de officiële kanalen: Defoe en de overige betrokkenen zijn uiteindelijk met de schrik vrijgekomen. De 57-voudig Engels international nam de zorgen weg met een video die hij via Instagram deelde. "Hi guys, dank jullie wel voor jullie lieve berichtjes. Jullie zijn vast heel erg bezorgd geweest", aldus een breed lachende Defoe. "Ik ben nog een beetje in shock, maar het gaat goed met me. Ik ga zo naar huis om bij te komen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jermain Defoe OBE (@iamjermaindefoe) op

Defoe heeft dit seizoen dertien officiële wedstrijden in de benen, waarin hij negen keer tot scoren kwam. Tijdens het recente Europa League-duel met Feyenoord zat hij negentig minuten lang op de bank. Rangers doet geen mededelingen over een mogelijke absentie van Defoe, maar de volgende ontmoeting met Feyenoord – op 28 november in De Kuip – lijkt hij sowieso te gaan halen.