'Te zware' Tannane gaat lekker bij Vitesse: Ik ben veel afgevallen

'Te zware' Tannane gaat lekker bij Vitesse: "Ik ben veel afgevallen"

29-09-2019 15:35
21

Het gaat goed met Oussama Tannane. De Marokkaan is belangrijk voor Vitesse en maakte tegen RKC Waalwijk een goal, nadat hij vorige week al twee assists afleverde tegen Fortuna Sittard. Ook met de fitheid van Tannane zit het wel goed.

Aan het begin van het seizoen was er veel kritiek op Tannane, die een paar kilo te zwaar was. Daar heeft de aanvaller hard aan gewerkt. "Ik kan 100% door nu en voel me fit. Ik ben veel afgevallen en heb veel een-op-een getraind. Ik voel me gewoon goed nu", zegt Tannane tegen FOX Sports. "Vorige week gaf ik twee assists en nu maak ik een goal. Ik hoop op iets moois. We gaan er alles aan doen. Het gaat wel goed nu."

Wedden

Meer odds

Vitesse begon sterk tegen een zwak RKC, maar kwam in de tweede helft toch in de problemen. Vitesse moest verder met tien en kreeg de gelijkmaker tegen. "Je weet hoe het is als je met tien man speelt", zegt Tannane.

"We kregen het gewoon heel lastig. Met een individuele actie of standaardsituatie moesten we de goal maken. Het is zonde dat we zo goed begonnen en het zo weg hebben gegeven."