Neres moet vrezen bij Ajax: Je kan haast niet meer om hem heen

Neres moet vrezen bij Ajax: "Je kan haast niet meer om hem heen"

Gepubliceerd: maandag 30 september 2019 om 07:29ma 30-09-2019 om 07:29

David Neres wordt het kind van de rekening bij Ajax voor de Champions League-kraker tegen Valencia. Dat verwachten Pierre van Hooijdonk en Kees Jansma.

Ajax-trainer Erik ten Hag kan woensdag tegen Valencia beschikken over alle aanvallers. Vermoedelijk zit Quincy Promes of David Neres op de bank. "Een raar fenomeen die Promes", zegt Jansma bij Studio Voetbal. "Je kan haast niet meer om hem heen. Ik denk dat Neres wijkt."

Van Hooijdonk is het daarmee eens. "Ik denk ook dat Neres op de bank zit. Dat is al vaker een heel makkelijk slachtoffer geweest. Tegen PSV haalde hij (Ten Hag, red.) hem er ook af."

Theo Janssen ziet dat Promes beter in vorm is dan Neres. "Vorig jaar had je ook niet zo'n goede vervanger als dat je nu hebt met Promes. Hij heeft snelheid en diepgang. Neres had dat vorig jaar als één van de weinigen bij Ajax."

Ajax neemt het woensdagavond op tegen Valencia. De eerste wedstrijd van de Amsterdammers in de groepsfase van de Champions League resulteerde in een 3-0 thuiszege op Lille OSC. Valencia versloeg Chelsea met 0-1 op Stamford Bridge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie moet Ten Hag een basisplaats geven tegen Valencia?

(1929 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws