Blind polst voor Ajax-terugkeer: Eén van die drie zou zeker een aanwinst zijn

Blind polst voor Ajax-terugkeer: "Eén van die drie zou zeker een aanwinst zijn"

30-09-2019 08:48
101

Daley Blind heeft met Tottenham Hotspur-verdediger Jan Vertonghen gesproken over een terugkeer naar Ajax. Ook ploeggenoten Toby Alderweireld en Christian Eriksen zijn wat de Ajacied betreft meer dan welkom in de Johan Cruijff Arena.

Op de vraag welke ex-Ajacied hij het liefst terug zou halen, antwoordt Blind in de Instagram Story van Ajax: "Ik denk natuurlijk gelijk aan Suarez, Vertonghen, Alderweireld en Eriksen. Volgens mij zijn die jongens van Tottenham allemaal bijna einde contract. Eén van die drie zou zeker een aanwinst zijn."

De lijntjes met Vertonghen zijn in elk geval kort. "Ik heb Jan Vertonghen afgelopen jaar weleens gesproken over hoe hij erover denkt. Het is aan hem hoe hij ermee omgaat", zegt Blind, die jarenlang samenspeelde met de Belg. De twee zijn nog steeds goede vrienden.

Blind weet nog niet wat zijn eigen toekomst gaat brengen. Voorlopig zit de 29-jarige verdediger goed bij Ajax. "Maar ik weet niet of ik de rest van m'n carrière bij Ajax blijf. Dat ligt ook aan Marc (Overmars, red.). Ik sta er natuurlijk altijd voor open om erover na te denken, maar ik weet niet wat de toekomst brengt."