Boskamp wil verandering bij Feyenoord zien: 'Zij zijn telkens weg'

Boskamp wil verandering bij Feyenoord zien: 'Zij zijn telkens weg'

01-10-2019 13:23 Laatste update: 13:40
70

Jan Boskamp heeft er een hard hoofd in dat Feyenoord donderdag een resultaat gaat pakken tegen FC Porto. De Portugezen komen in de Europa League op bezoek in De Kuip.

"Donderdag is weer een maatstaf voor Feyenoord, maar Porto, dat is geen slecht ploegje hè", zegt Boskamp in gesprek met Veronica Inside. "Die gaan voetballen. Ik lees overal dat ze komen om op de 'nul' te spelen, maar dat geloof ik niet. Die trainer Sergio Conceicao wil alleen maar aanvallen. Europese wedstrijden hebben een ander sfeertje, maar als ik heel eerlijk moet zijn denk ik dat we niet veel kans hebben."

Feyenoord maakt een moeilijk begin van het seizoen door, en Boskamp zou graag zien dat vooral de backs, Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps, wat rustiger gaan spelen. "Ricky kwam met conditionele achterstand, en zou meer zijn momenten moeten kiezen. Maar zowel Haps als Ricky zijn telkens weg. Naar voren lopen is makkelijker, maar teruglopen is moeilijker. Nu zakt Fer ook regelmatig terug. Maar meestal, als de linksback weg is, dan moet de rechtsback blijven. Dat zou ik graag willen zien."