Zidane wijst met beschuldigende vinger naar Brugge: 'Zij lieten toch niks zien?'

Zidane wijst met beschuldigende vinger naar Brugge: 'Zij lieten toch niks zien?'

02-10-2019 09:15
101

Zinedine Zidane is niet te spreken over het spel van Club Brugge. De Belgen haalden dinsdagavond een 2-2 gelijkspel weg uit Santiago Bernabéu, maar de manier waarop kon de Franse oefenmeester absoluut niet bekoren.

Er was geen concentratie bij Real, vond Zidane. “Als je zo aan een wedstrijd begint, kan je natuurlijk nooit winnen. Ik zou niet zeggen dat mijn spelers er geen zin in hadden, maar er was geen concentratie, te weinig wedstrijdmentaliteit. Zeg nu zelf, de twee goals die we tegen kregen, waren toch om te lachen?", wordt de Fransman geciteerd door Het Nieuwsblad.

Ook vond hij het spel van Club Brugge niet om over naar huis te schrijven. “Jullie kunnen nu wel de hele tijd over Real praten, maar zij (Club Brugge, red.) hebben toch niets laten zien? Ze volgden ons overal, zelfs tot aan de cornervlag. Ze zijn in die eerste helft twee keer aan ons doel geweest, meer niet”, aldus Zidane.

Dankzij twee kolderieke treffers van Emmanuel Dennis kwam Club met 2-0 voor in de eerste helft, maar na rust hield De Koninklijke mede dankzij een tweede gele kaart voor Ruud Vormer toch nog een punt over aan het duel. Sergio Ramos en Casemiro scoorden voor de Spanjaarden.