In mijn ogen wordt dit gewoon een mooi seizoen voor PSV

"In mijn ogen wordt dit gewoon een mooi seizoen voor PSV"

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 12:50zo 06-10-2019 om 12:50

Laatste update: zondag 6 oktober 2019 om 12:50zo 06-10-2019 om 12:50

Voormalig PSV-speler Jan Poortvliet is positief over de ontwikkeling van PSV op dit moment. De ploeg van Mark van Bommel heeft de stijgende lijn te pakken en zette afgelopen donderdag een 1-4 overwinning neer tegen Rosenborg BK in de Europa League.

"Het is een bijzonder goed resultaat met een kleine terugval in de tweede de helft, maar dat is logisch. Het waren allemaal goede doelpunten", zegt Poortvliet tegen PSV Inside. Aan het begin van het seizoen was er weinig optimisme over PSV. Inmiddels gaat het een stuk beter. "Dit elftal groeit gewoon door, ze ogen allemaal comfortabel en iedereen is scherp."

Doan viel tegen PEC Zwolle en Rosenborg in. Poortvliet is enthousiast over de Japanner. "De invalbeurt van Doan was heel goed, hij heeft een snelle bal behandeling, is brutaal, is goed samenspelend met de middenvelders en aanvallers en is ook nog eens gezegend met inzicht. Het doet me ook goed dat Guti (Gutíerrez, red.) scoorde. Er is concurrentie nodig om elke wedstrijd vol te gaan."

"De concurrentie doet iedereen goed en daarbij kan Mark van Bommel af en toe wat rustmomenten voor spelers inlassen. Het spel van Doan zag er ook weer goed uit. In mijn ogen wordt dit gewoon een mooi seizoen voor PSV."

Poll

Wordt PSV kampioen?

(1085 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws