Ziyech, Labyad en Tagliafico geven shirt aan ADO-invaller: Je bent vrienden

Ziyech, Labyad en Tagliafico geven shirt aan ADO-invaller: "Je bent vrienden"

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2019 om 18:57zo 06-10-2019 om 18:57

Laatste update: zondag 6 oktober 2019 om 19:09zo 06-10-2019 om 19:09

ADO Den Haag verloor zondag met 0-2, maar invaller Bilal Ould-Chikh hield toch nog wat over aan de thuiswedstrijd tegen Ajax. Hij kreeg de wedstrijdshirts van Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico en Zakaria Labyad.

Ould-Chikh vindt Ajax 'de beste ploeg van Nederland', maar dat was niet de reden voor zijn shirtjesjacht. "Ik heb met veel jongens gespeeld", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. Hij somt ze op: "Tadic, Promes, Van de Beek, Labyad, Ziyech... Ik heb goed contact met ze gehouden, daarom heb ik het shirtje gekregen."

De score van Ould-Chikh was meer dan prima: drie tenues. "Van Labyad, Ziyech en Tagliafico. Ik wilde ze niet per se hebben, maar je spreekt elkaar sowieso voor de wedstrijd, je bent vrienden en hebt met elkaar gevoetbald. Dan wissel je je shirt."

Ould-Chikh kwam in de tweede helft binnen de lijnen bij ADO en kreeg nog twee grote kansen. "Ik hoop zo snel mogelijk te scoren. Het liefst zou ik elke wedstrijd een goal maken of assist geven. Maar we scoren als team heel weinig. Daar werken we aan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws